Thursday, December 31, 2009

pen biru

busy.










bosan aku dengar word tu.kalau busy,jangan merungut2 sebab bila merungut,keje tu tak siap and even merungut pun keje tu kena jugak buat.

...................
















ok,fake giler.

Friday, December 25, 2009

hormon

this is what happens when the hormone starts talking.
emo tak pasal2.tak keluar bilik langsung selama dua hari.duh.
actually i'm off from my lab psm stuff for two days.such a relief.
it tensed me already plus someone spreading rumors bout my experiment.dem.
due to contamination of my broth,i seized this great opportunity to rest for a while.
"dr,broth saya ni contaminated.saya buat lagi sekali la ye" or should i say
"dr,saya tension.nak rehat.bye2!"
then,here i am.lying here watching movies over and over again,so to speak inevitable unproductive activities of mine.hah!


-mara,masuk duit cepat.

-tak payah bagi lame excuses such as "sorry lambat gtau","sorry terlupa","aku tak tau,main ikut je ape diorg suruh".pathetic retarded.

Sunday, December 13, 2009

tak boleh ke kalau entry takde tajuk hahhh?

terpaksa la jugak buat satu entry baru supaya gambar abbas yang besar gabak tu tak terkuar bila aku bukak je blog aku ni.agak sentap gak la.nak2 kalau bukak tengah2 malam,takde orang,gelap lak tu.tiba2 nampak gigi abbas.sape tak sentap.

barang2 sudah 70% siap dikemaskan.aku pindah k9 ye rakan2 sekalian.sape nak ajak dating,jangan datang G14 krp tu dah.pegi k9 yek.

sepanjang 4 tahun setengah(setengah tu time forecast) kat utm ni,dh bape byk ntah kolej aku merantau.ktho,ktc,ktho balik,krp,krp, n skrg k9.roomate lagi la,bertukar2.

dh ah,tkde point sbrnya.bye!

Wednesday, December 9, 2009

happy birthday budak kecik

ini abbas.
birthday die ari ni (9/12/09)
abbas dah besar sekarang
dah boleh ajak clubbing.erk.
keistimewaan abbas ialah tidak memerlukan blog untuk menjadi popular.
masih single (mungkin)
sape rasa bosan,suruh la die call.tgh ada credit free tuu.
happy birthday!!



2006-now
(tempoh persahabatan,bukan perkahwinan)


Saturday, December 5, 2009

semua orang berbeza2

memang susah kan nak ubah perangai yang dah lama bertakuk kat dalam diri.kalau berjaya ubah pun,dapat tahan sehari dua je pastu jadi mcm dulu balik.ceh.sungguh geram disitu.akhir2 ni aku dapat kesan salah satu perangai terburuk aku.procrastinate.damn.semua benda pun aku nak tangguh2.makin penting benda tu makin lama la aku tangguhkan.padahal dalam pale hotak ni dah aware sangat yang that is the most crucial i need to settle with tapi bisikan2 syaitan ni merayu2 suruh melagha2 jap dulu.jap la sangaaaaat....
jadi dalam hidup aku ni aku sangat2 la memerlukan seseorang sbg driving force aku.fortunately,tiap kali pun more or less one person will indirectly take that responsibility.selamat la jugak kehidupan aku buat masa sekarang.tp untuk masa2 akan datang who knows?jadi,marilah sedaya upaya berubah ye bye.


oh,disebabkan tak dapat tgk cerita TIME TRAVELER'S WIFE,i beli novel die.of course la tajuk pun sama,TIME TRAVELER'S WIFE.semangat kan?(padahal org lain dh lama baca dah)tp baru baca sket je sbb internet sungguh tempting ye.and lg satu REVOLUTIONARY ROAD.pastu bercita2 nak godam youtube cari cite DEAR JOHN sbb i dh baca cite tu.gedik2 je nk ber"i".pastu cari cite ATONEMENT.sbb ada orang suruh tengok tapi aku tak tengok2 jugak.kesian2.sape ada cite tu sila la pinjam kan daku.kenape tibe2 bergelumang dengan cite2 romantic ni.well,kalau tak dapat buat bersama,kenalah buat benda yang sama.tak faham?nasib la.








too many times we take for granted the ones we love
we wait for special occasions to say "I LOVE YOU","I APPRECIATE YOU",or "THANK YOU"
i want to thank you for loving me and for putting up with me
i appreciate you not only for what you have done, but for what you have become and what we are together
i'm proud of you and i'm proud to be with you
even when the road of life becomes a little too curvy or little too long
i love you and i want you to always remember that.



Tracia Gloudemans


tiap kali baca pun terharu.mari nangis ramai2 T_____T

Tuesday, December 1, 2009

talking pictures








masing2 ada expressi muka yang pelik.haha




masa untuk pulang.


lain kali pegi trip lagi yek!











antara gambar2 yang menarik bg aku.kredit kepada tuan punya camera.

Wednesday, November 18, 2009

awan sering menangis disini

disebabkan slalu hujan je skrg,mari berbicara perihal result.sila check aimsweb skrg.actually aku nak cakap benda ni dah lama tapi sebab takut ada pihak2 yang terasa aku simpan kan je dulu.memandangkan blog aku ni pun dah sayup2 kedengaran tapak kaki orang,so mari menikam2 sanubari orang!yeah!*ayat pening*
ada beberapa perkara yang aku tidak gemari bila sampai kepada perihal result aka when it comes to result matter.

1) bila lecturer tampal result kat dinding bilik dengan muka bangganya,and aku tak tengok lagi result aku tapi stalker lain dah tengok and siap tunjuk kat kawan aku yang tiada kaitan dengan subjek yang di ambil lalu rakan tersebut memaklumkan kepada aku.see?aku dah jadi pihak ketiga sekarang.pfff.nak jadi stalker aku tak kesah,sebab aku pun stalker gak tapi wat la dgn cara yang berhemah dan menghalusi perasaan2 insan sekeliling.sometimes the closest person hurts u the most.

2) dah tengok result pastu berlatarkan muzik sedih telenovela salah seorang rakan cakap "weh,result aku teruk giler.result aku teruk giler".bila tanye berapa? "46/50"..........................fine.a little bit syukur wouldnt hurt right?



3) sekarang pulak untuk situasi aku jadi pihak kedua.insan tersebut dah tengok2 result aku and dengan muka tak boleh blah nye announce kan result aku kat depan orang ramai even sebelum tu aku dah bagitau aku tak ready lagi nak tau result.dem.give me some space will ya?



4) bila kita tanye soalan dengan rendah dirinya tapi dihina2 lak kononnye kita lah manusia paling bengap sebab tak reti jawab soalan senang.padahal before ni kita ajar die baik2 je.*ok,ni tak termasuk dalam topik result*


5) bila tak cukup duit nak shopping kat bandung.erhhh..lari topik lagi.adios!



tapi!!tapi!!aku suka bila aku cakap "eh,dah dapat lagi dua la A.tapi untuk lab la"
pastu rakan itu jawab "ye ke?bagus nye.ala A tetap A jugak.tahniah!"


hah,kamu memang terbaik!






sorry la kalau aku selalu tulis benda tak puas hati dalam blog ni tapi blog ni dh aku anggap mcm bestfriend aku dah.kena cite segala2nya.nasib la.sape suruh jahat.

Saturday, November 14, 2009

reminisce

ingat tak,bila cikgu M suruh buat discussion kita berempat mesti pilih port favorite kita.kalau tak kat bilik sains sosial,mesti kat tmpt lepak blkg kelas 508 tu.lagi seminggu nak kuiz,kita berempat akan berkepit time class atau time prep.dapat pelepasan dari class tu yg heaven tu.pastu main tanya2 dan selalunya awak dgn A yg paling hebat.awak pun handal kalau jadi host.saya dengan L selalunya kena pasrah je.
kalau discuss kat tmpt melepak tu,selalunya secara tak sengaja saya mesti duduk berhadapan dgn awak.pastu kaki kita selalu terlanggar.si A cakap kita main2 kaki =.='
bila naik kete cikgu M nak pegi mana2,selalunya kita duduk sebelah2 secara tak sengaja lagi.tapi mesti letak beg antara kita.maksiat pulak nanti.
ingat tak,ada sekali tu A dgn L kena balik awal sebab ada latihan sukan.so tinggal kita je kat bilik sains sosial tu.saya dah gabra.tapi buat2 jugak main tanya2 soalan.tak sampai 15 minit kita amik keputusan untuk balik.mmg awkward gila.
tp yang paling best time peringkat kebangsaan tu.masa dalam hotel kita berempat main tanya2 guna telefon hotel tu.bila A yang call,L angkat.tp bila awak call,L mesti suruh saya yang jawab.saya layankan je.
tapi,saya selalu mcm jauhi awak sbb saya takut awak tak suka saya.bila si A kenakan saya dgn awak,awak selalu tak bidas.saya je yang selalu balas serangan A.saya fikir awak mesti malas nak layan kan benda2 cmtu T_T
ada sekali tu awak buat saya sakit hati walaupun sebenarnya awak gurau je.terus saya tak cakap langsung dgn awak.tp kejap je la.takde la smpai 3 hari.baru skrg saya tau yang awak tak tenang selama saya tak bercakap dgn awak tu.*pas 3 taun baru tau T_T*
bila habis dah semua kuiz,kita berhadapan dengan trial spm pulak.time tu rasa mcm pelik sangat sebab kita tak dapat discuss2 lg.tak dapat gurau2 lagi.memang sedih.dah la kelas saya dengan awak sebatu jauhnya.tapi demi masa depan,study itu lebih didahulukan.*pergh*
habis je spm,kita semua bawak haluan masing2.tp still contact gak sikit2.bila awak dah kat negara orang,ym je la penghubung kita.time birthday saya,awak call dari sana.time tu saya dah takde sangat perasaan sbb kita dah lama tak jumpa.
kemudian time worldcup,german tgh lawan sape ntah saya on9 ym.saya tgk status ym awak ckp awak sokong german.pastu saya ym awak bgtau saya pun suka german.nak2 miroslave klose.time tu la.
pastu saya terus layan youtube dgn friendster.*time tu friendster masih pujaan hati*.tiba2 awak ada type panjang2 tp saya tak tgk.beberapa minit kemudian baru saya tgk,rupanya2 awak meluahkan perasaan awak.*mesti ke time worldcup*
pastu saya cakap la dgn jujurnya yang saya suka awak jugak time skola dulu.tp saya tak boleh bg keputusan lg sekarang.*sebab saya nak sambung layan youtube.haha*
3 bulan kemudian,berkat doa2 dan tawakal,Allah swt bukakan hati saya untuk terima awak.saya pun suruh awak propose saya balik.haha.semoga hubungan ini berkekalan.



sekian cerita panjang dari aku.dah lama tak type panjang2.ni bukan cerita aku.cerita kawan aku.adios!

Thursday, November 12, 2009

emotional jap.


"hijau kan sepadan dengan merah"

Saturday, October 24, 2009

mari dengar fakta terbaru!


well,i think friends can be classified into these three pertinent types :


1) wild type
2) recombinant type

3) mutant type



which type do you think you are?







oh,terasa amat cool sekali sbb dapat wujudkan sendiri fakta ini.dapat idea masa baca blog ini

Saturday, October 17, 2009

kadang-kadang

kadang-kadang duduk bersendirian lebih baik dari beramai2
kadang-kadang diam itu lebih baik dari berkata2
kadang-kadang simpan dalam hati lebih baik dari meluahkan
org cakap ape2 perasaan jangan disimpan dalam hati
sebab akan merana diri
kalau marah,benci,sedih dan sebagainya,lebih baik diluahkan kepada seseorang agar perasaan itu dapat dikongsi bersama sekaligus meringankan hati kita
tapi macam mana kalau bila diluahkan,hati bertambah luka dan parah
sebab kata2 semangat yang diharapkan dari sahabat itu bertukar menjadi kata2 sinis dan menyakitkan hati
saat itu terasa diri ini betul2 kesunyian dan kenangan hitam masa lalu mula menerpa kembali
dan saat itu juga lah diri ini bertindak menjauhkan diri dari semua insan2 terdekat
dan duduk bersendirian masih dirasakan cara terbaik




p/s = jgn komen kalau rasa nak menyindir.doubleu tee eff

Saturday, October 10, 2009

yada2~

i looked at the surface,i thought it was science
i scrapped off that tensed layer,and i saw engineering
i dig deeper to the core, i found psychology





sejak bila berpuisi ni T_T

Friday, October 9, 2009

tormented





you are too good to be true
i'm just the black sheep of my family
are we going to be ok?

Thursday, October 1, 2009

sedikit bebelan

engineers need thick membrane to sterilize gas in bioreactor.
why?because filamentous plus thick membrane provide high efficiency to capture those unwanted viable organisms along the process.
human need thick experience to persevere in this life.
why?because thick experience added with tortuous path of life does give us strength and confidence whereby subsequently crucial to led us to the next level of maturity.
once you have succeeded in overcoming all the incoming obstacles, you will feel like soaring the sky above.
human are not impeccable.seriously.but they do feel immense regret once they fall into the wrong path.
so dont completely blame them because they already feel bad enough and committing suicide might be the most realistic way to abort their agony.
why cant we be with them and support them to go on with their lives.support their choice.support them to learn that everything happens for a reason.
but then, still typical human tends to point their fingers to other.seeing other people's failure is their most delightful moment.
change please?

Saturday, September 26, 2009

webcam boleh berkata2






























Sunday, September 20, 2009

geng gagak hitam

taun ni raya tema hitam.
langsir hitam.sofa hitam.karpet hitam.pintu hitam.lantai hitam.kuih raya sume hitam.orang hitam.ok,tipu.
baju raya je tema hitam.
gambar tkde.
kami sume pemalu yer.*cet.geli!*
tengok tv ramai2 mmg heaven.
sama2 cuba interprete lawak nabil dgn kelajuan 1 saat juga heaven.
sape lambat die lampi.
webcam dgn adik di us ramai2 juga heaven.
lontong ibu juga heaven.
all in all,beraya bersama keluarga la paling terbaik.
bye!
mahu ke kedah pulak ugut orang bagi duit raya.
alasan paling kukuh "saya tak mengundi lagi,so saya boleh dapat duit raya"
sila pegi goreng karipap skrg.takde kaitan.
bye!

Sunday, September 13, 2009

K.A.M.I = K.A.W.A.N

bila persahabatan itu ikhlas,
buat apa bersama pun rasa bahagia.
penat mana pun tak rasa bad mood,
dan hati pun makin sayang =)











xoxo




next time,genting highland jom!

Friday, September 11, 2009

pendek je




hai mentimun laut

jom pegi spa!

Monday, September 7, 2009

b for bangang

gaya hitler dalam lab (-.-")


huh,kalau tajuk pon dah macam menjurus ke arah kehinaan
perasaan dalam diri aku nih apetah lagi
boleh tak kalau dalam kelas tu jangan sembang kuat2
dua jam kelas,dua jam tu la korang bersembang
telinga aku ni tak de capability utk filtrate suara korang dgn suara lecturer
pastu bila lecturer ajar mcm amatur,korang ngumpat2
padahal korang tak tau yang die ada inisiatif g blaja kat kelas lain semata2 nak prepare utk ajar kite nanti
memang demmmmmmmmmmm!!
dari dulu lagi aku tengok korang cmni.
tapi hari ni macam dah melampau.
orang2 yang berkenaan memang confirm tk tau pasal blog aku
so jangan gedik2 nak terasa
lempang nak?

Sunday, August 30, 2009

biasakan diri

biasakan diri menjadi tabah
biasakan diri berjimat cermat
biasakan diri hidup berdikari
biasakan diri menghadapi cabaran
"dah dapat beg duit baru ni,harap2 pandai simpan duit,pandai jimat dan murah rezeki.jangan nak shopping je tau"
kawan2,bersedia menghadapi kelas bioreactor hari rabu nanti.semua orang pastikan bangun awal dan smpai ke kelas dengan punctual nye seperti menggunakan puncher.

Friday, August 28, 2009

mari berehat

rakan2 semara sekalian
duit dah masuk

sila selesaikan hutang yuran dulu yer

baru pegi beli jam tangan baru

^_^


balik rumah kena tebalkan semangat jenguk2 buku plant design
sabtu ni test yer kawan2
saya ulang test plant design
sila serap ketakutan masa menjawab exam process control dulu untuk menghayati debaran ini
selamat mencuba!

kami mahu memberontak!


Tuesday, August 25, 2009

sms alert

date : 23 ogos 2009
time : nak dekat2 pukul 4
place : dalam kete otw g manjung nak amik acik



to : izrul iskandar aka acik
message : yuhu!dah sampaikah?


tett..tett...(bunyi sms alert)


from : izrul iskandar

message : belum.lagi sesuap sudu aiskrim mangkuk


reply to : izrul iskandar

message : kat rumah ada aiskrim mangkuk,buah2an koktel,kek dan sebagainya.kami lagi segigit peha ayam kfc.yeay

tett..tett...(bunyi sms alert)


from : izrul iskandar

message : apa?segigit peha ayam kfc?lama gila!nak asing kulit yang rangup lagi. (-.-')



reply to : izrul iskandar
message : perlukah?dah sampai.wuhu!



p/s=time pose sume benda pon nak babitkan dengan makanan.kalau tk paham ayat metafora di atas abaikan.hanya telepati adik beradik memahaminya ibarat hanya jauhari mengenal encik maniam.

acik versi katun


ni versi arches cluster.yeay




sorry kerana menjadikan anda subjek post saya.eleleley,nor tau acik senyap2 baca gak blog ni.haha

Saturday, August 22, 2009

boleh ker

aku : bulan pose boleh ke tengok wayang ?
dia : nape takleh pulak?
bodyguard : lah...nape tkleh.bukan nak watpape pun.

aku : tkde,sebab ada kawan ckp tk boleh..erk..

bodyguard : haih..tengok wayang pon boleh batal pose ke.dah tu kentut pun batal pose la yek.haha

aku : cis2..nak kena budak kecik nih
*ckp dlm hati je*
dia : hahahaaha


thanks sebab menyempurnakan dua cita2 ku.
1) tengok cite up.ngeh3

2)tengok wayang dgn anda *walaupun ada bodyguard sorg*


terima kasih juga sebab sudi mogok tk makan malam hanya kerana ayah tk bagi kuar jalan2 dengan daku di bulan puasa.haha.
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

main ombak2 sket before masuk ke mood lain.




ok,sekarang hati saya dah senget (bak kate min) bila memikirkan anda akan kembali menjauh dalam masa beberapa hari je lagi. dan pemergian kali ni harap tk selama dulu T_T


erk.hujan hampir turun nampaknya.kena stop cakap pasal benda ni.saya akan moody beberapa hari ni.so jangan membincangkan hal2 yg sensitif dengan saya.


till then,bye for now!



~~~saya sedih~~~

Friday, August 14, 2009

jumaat berdarah

bangun kul 10.03 am
terkejut sbb discussion plant design dgn abbas n udeen kul 10.oo am.
terus msg abbas, "weh,dah smpai ke" sambil muka disembamkan ke bantal dan hanya berbekalkan mata hati dan mata jari utk menaip msg.hebat kan?
terus siap g psz.rupanya si udeen pon lambat.yeay!
buat la soalan dalam dua 3 butir,g makan dan smyg jumaat.diorg je,aku tk pon.
pastu melagha kt psz.
well,istilah melagha bg aku adalah menerjah blog2 orang dan mencuci mata mencari gosip.
tapi dapat la jugak download dalam 2 journal.
hebat tak aku?
melagha.
melagha.
dan terus melagha.
.
.
.
.
.
.
.
pengakhiran nya udeen dan abbas turut bersama dgn aku melagha kt psz.
ada orang cakap,budak2 forecast ni takleh discussion bersama.
dan aku rasakan theory tersebut seakan2 terbukti =.=''












p/s=tahniah kepada rakan2 forecast yg akan grad nnti.dan yg berjaya dpt anugerah tnc.cayalah beb!

Thursday, August 13, 2009

weekend ini

weekend ni dh terasa aura2 kelonelyan tu.
ramai balik rumah.
syaz balik.
syamira balik.
dayana balik.
kerol balik.
etc.
etc.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
tapi yang pasti budak dua orang tu tak balik =.=''



Monday, August 10, 2009

pendek itu comel

u fall in love with kate winslet kan?heh.i fall in love with faizal tahir tau.faizal tahir versi rambut pendek je.well,first time tengok faizal tahir rambut pendek dulu terus je rasa ya Allah!comelllllllllllllllllll...comelllllllll!!!!!!!!

ini faizal tahir comel



ini faizal tahir comel kuasa dua


ok,now.say tata to JT..eh..FT comel.


























ok,last..last pic.pasni janji tk upload dah.

bye handsome!

Saturday, August 8, 2009

ye laaa...ye laaa..

ok,fine.niat hati tknk update blog smpai la rasa orang lain dah mula lupa pasal blog aku.cey2,ayat tuh macam la ramai sgt follow blog aku ni.tp kang tk update kang,ada lak yang cakap 'tak cool babe kalau tk update' (walaupun pada hakikatnya perkataan "cool" tu tk lah digunakan.malah perkataan yg lebih unpleasant digunakan.duuh)
hah!nak update sangaaaat kan?aku update satu2 subtopik pasal hidup aku.subtopik?tk tau nk ganti dgn perkataan ape =.=''



study :
so far semangat semakin membara."bro,lu memang pembakar smgt gua.even satu je perkataan kuar dari lu,gua tetap menyerap kata2 tu efisien nya.thanks bro!"tapi yang pasti psm still tk baca lg journal.dr nik,sila cuti lama2 sket.aku macam nak panggil die dr bionik lak skang.kui3


money :
duh~duit cepat sangat habis.bila meluahkan rasa nak dengan mengatakan "aku tkde duit la" mesti akan dapat respon yang tak best dan agak menyakitkan hati la jugak.so,all in all i think better keep ur feelings just within urself.people dont seem to know the value of emphaty i guess.bloody hell.ayat yang last tu sengaja type sebab tiba2 teringat cite supernatural.uuuu~handsome!


health :
haih..penyakit susah nak tido memang menjadi2.sorry la merisau sesetengah pihak.tapi nak buat mcm mana.walaupun dah janji akan tetap tidak membuka mata tatkala sedang dalam usaha menidurkan diri,tapi still in vain darling.in vain!


friendship :
to my this-one-particular-deary-friend.hope u can persevere with your, well i can say agony condition.i will try to be with u whenever u need me.i just want the very best for u as i have seen u being in the worst time of all just because of 'that thingy'.damn!


love :
uuuuu~perlu ke update.tak payah la.well,u r part of me.so i dont have to worry of any unwanted-yet-extremely-suffering things to be happen.i believe u.just take care of that biri2.ah,comel~


ukhrawi :
harus gak masukkan.bekalan masa depan.akan berusaha meneruskan amalan2 dengan konsisten dan lebih tawaduk.insya'Allah!setakat ni masih dalam keadaan yang bolehlaaaa dibanggakan.geli je dibanggakan.ok,ini utk diri sendiri yer.kata2 untuk diri aku sendiri.ya,untuk diri sendiri.ok,fine.u got it already.



p/s= sukenye aku kat snake eyes.nak bagi nama skuter aku snake-eyes.laptop dh bagi nama bugsy lepas tgk guinea pig dalam cite bed time stories.mata dia,besaq gila la weh!kuang ajaq punya besaq!dah tu comei lak tuh!!!!








click sini kalau rasa nak gigit bugsy.warghh!


sekarang dah percaye mata die besar??

Wednesday, July 29, 2009

charmed spell

kalau awak malu, saya tak sentuh lagi

kalau awak suka, saya jeling awak

kalau awak tepis, saya tangkap awak

kalau awak lari, saya kejar awak

kalau awak jauh, saya tunggu awak

kalau awak rasa tak serasi, saya cuba serasi kan

kalau awak sembunyi, saya cari sampai jumpa

kalau awak curang, saya bunuh awak



kalau saya cemburu, saya tutup mata

kalau saya rindu, saya pandang gambar awak

kalau saya sakit hati, saya dengar lagu kuat2

kalau saya tak boleh tido, saya kacau awak supaya awak tak boleh tido jugak

tapi selalunya awak mmg senang tido

kalau saya putus asa, awak beri harapan supaya saya bangun balik

kalau saya tunggu awak, boleh awak janji dengan saya awak takkan lepaskan saya?








p/s= jangan bermain dengan perkataan kalau.

Monday, July 27, 2009

pyjama party



attention: Dayana, Syamira, Asmahani, Syazreen

buat pyjama party jom!haha

sebabkan susah sangat kita semua nak kuar meronggeng skali, so aku mencadangkan benda yang jimat duit, tenaga dan masa...ok,tk jimat masa sebab nak bergosip sampai tengah malam.

so, kalau setuju sila2 la rajinkan tangan menghubungi telefon tangan saya.masa dan tempat akan ditentukan atas persetujuan bersama.

untuk pengetahuan anda, syazreen razali dengan semangatnya dah bersetuju.

pada hemat saya, party ni boleh la start dari pukul 10 malam hinggalah pukul berapa pon tk kesah.so kiranya hanya mengambil masa semalam sahaja ya.semalam sahaja *semangat disitu*

aktiviti2 yang disarankan adalah,update gosip2 terbaru =.="" tengok movie,i mean kt cd la,makan2 or main game.nak heart to heart pun boleh...hoho.

ok la,tu je aku nak inform.adios berambus~

Tuesday, July 21, 2009

mimpi





mimpi sam malam tadi
sam,jom kawen!

Tuesday, July 14, 2009

tag dari kerol sempena menunggu ofis krp bukak

panjang tak tajuk?panjang tak?keh3



nasib baik tgh boring tunggu ofis bukak,aku pon dgn redha menjawab tag khairul anuar harun..eh,eh..khairul anuar b abdul aziz nih.







1. Apakah hubungan awak dan dia? (Sesiapa pun boleh)






disebabkan abbas je tkde blog,jadi aku mengambil keputusan utk mengimarahkan tag ni berlandaskan abbas.erk,tak paham =.=""


2. 5 impression terhadap dia
-pandai
-mempunyai kepakaran dalam menyentapkan hati orang
-comel*ni orang yg cakap bukan aku yg cakap*
-boleh la jugak membetulkan aku yg kadang kala berada di jalan yg tk lurus
-bila mu nak ada gewe ni abbas?eh..eh..




3. Perkara yang paling memorable yang dia lakukan kat awak
bercerita pasal kenangan2 masa lalu dia tanpa segan silu.erk



4. Perkara paling memorable yang dia kata pada awak
"bye,tolong jangan trigger memory tu." *memorable ke ni.ntah ler*



5. Kalau dia kekasih awak.. awak akan
masuk hospital gila.




6. Kalau dia jadi musuh awak. awak
menjarakkan diri sekurang2nya 2 km dari ko abbas


7. Kalau dia kekasih awak. awak akan
masuk hospital gila buat kali kedua *annoying nye tanye dua kali*



8. Kalau dia jadi musuh awak... mungkin kerana
aku baca sms ko yg paling teramat private.erk


9. Overall impression ttg dia
abbas single!mari2!sementara masih ada stok!


10. The most desirable thing to do to her/him
belanja tgk wayang.ops!


11. Apakah awak rasa ttg pandangan orang terhadap awak?
orang cakap saya pelik.tp saya tak kesah.sbb pelik itu menarik.haha

12. The character/(s) of you for yourself?
-adaptability kurang
-bila dh adapt tak terkawal la pulak jadinya

13. On contrary, the character you hate about you
lambat nak ingat jalan!!warghh!*apsal tibe2 ckp omputih?*


14. The most ideal person you want to be with
jensen ackles atau jared padalecki.ok,setelah mereka memeluk islam.

15. For people who like you.. tell sumthing about them
hai!bye!

16. Ten people you tag
-syazreen razali
-fiffy hazirah
-izrul iskandar
-izham iskandar
-erwan iskandar azwan
-elly
-nurul
-intan
-izzat iskandar
-sesapa yg rasa2 die berbin atau bintikan razali


17. No.2 ada hubungan dgn siapa?
banyak skandal maknyah minah ni.haha

18. Is no.3 female or male?
male la wehhhh

19. If no.7 and 10 have a relationship.
sumbang mahram

20. Mcmmane dgn no.5 dgn no.8?
adik beradik berlainan mak

21. No. 4 single kah?
tideks!

22. No.1 belajar apa?'
chemical engineering(pure)

23. Say sumthing about no.9
selamat maju jaya di vanderbilt!

Sunday, July 12, 2009

siti halida

date : 12 july 2009
time : 9.15 am
venue : stesen bus tepeng

tengah tunggu bas g kuala kangsar.bila la nak gerak2.tak sabar2 nih*memandang board kt kaunter nk check masa*
tiba2 nampak ada mamat yang tak-berapa-hensem-dibandingkan-dengan-shinchan tengok aku makan akulah kawan dia yang 10 taun tk jumpa.dalam hati " wtf mamat nih"
terus aku duduk menghadap bus red and yellow omnibus tuh.

mamat : ni nak g mana ni?tunggu kawan ker?
aku : .................................... ha'ah(padahal nak tunggu bus)
mamat : pakwe ke?
aku : .................................... ha'ah(bongok la ko)
mamat : ni nama sape?
aku : (berfikir2 nak tipu nama ape) ............. siti
mamat : siti?siti ape?
aku : (haish,pehal la ko.sebuk tol) .................. siti halida
*dalam hati nak tergelak plak*
mamat : ooo..bila kawan tu nak datang?
aku : jap lagi la.

terus2 mamat shinchan tu blah.aku lak terus lari naik bus.wtf tol.tiba2 kena pukau ke ape ke,tak ke naya.memang berdebar2 tol.dan sememangnya aku cite pasal benda ni kat mior.dan dia gelak kat aku T_T

rakan2



aku balik utm lambat.

kerol tunggu untuk dibelasah tau.
abbas ingat pesanan aku.
dan kawan2 kalau ada benda penting inform aku.

Thursday, July 9, 2009

esok last practical y'all!!

for this damn final week of practical training i was assigned to be in microbe lab (actually i'm the one who eagerly wanted to be there as being in pilot plant making me in despair gradually)
bye2 encik suhaimi.
so today is thursday 9 july.
3.24pm
ya Allah!(started to use ya Allah instead of omg as the later one doesnt promise me any ukhrawi reward.membazir air liur je guna omg omg tuh hehh)
i just cant wait to end this freaking practical!but at the same time i'm quite nervous because i might have to give some summarization bout my tasks for the whole 2 months and a half period tomorrow.
haih,i can feel the efficiency of my brain has decreasing for i-dont-know-what-reason
and as a result i cant process anything within 1 second
ok,i know u all mesti tak dapat capture what i was trying to say actually and me myself also dont know how to explain but all in all i miss ayam penyet oh~


things i wanna do once completed this practical
1) balik umah n makan banyak2!!
2) g kenduri dan meronggeng kt ipoh bersama si gedik tuh
3) bermanja ngn mak..rinduu~
4) menghabiskan masa dengan abang2
5) aku balik utm lambat sket.nasib la wehh..haha


things i wanna do in utm/jb
1) makan ayam penyet
2)tengok skrip 7707
3)main bowling
4)meronggeng,meronggeng dan meronggeng..uuuu~~


p/s = started to feel i'm not a good scienctist.buat gheja loqlaq mak minah betoi.petri dish terbang sana sini.haih

Wednesday, July 1, 2009

dah tak private dah

sekian ucapan saya..sekian

Saturday, June 27, 2009

perbualan dua sahabat




syaz razali: erm..
syaz razali: pasni nk mintak keje situ ke?
syaz razali: hehe


nor baishatul: tk mau aku
nor baishatul: sebab ada sedara
nor baishatul: aku tk selesa
nor baishatul: aku nk smbung master
nor baishatul: jum!


syaz razali: master?
syaz razali: aku kawen jap
syaz razali: ko tggu jap leh?
syaz razali: hehe


nor baishatul: hampeh je
nor baishatul: jap ko tu bape lama ntah
nor baishatul: pastu mesti ko ckp
nor baishatul: aku ngndung jap
nor baishatul: ko tggu jap leh


syaz razali: haha
syaz razali: xdenyer
syaz razali: aku xnkla kawen awl
syaz razali: njoy dl jap
syaz razali: aku smbg gakla klo ade pluang
syaz razali: kt overc la klo bley
syaz razali: ikut ko leh?


nor baishatul: jom2
nor baishatul: mak ngn adik aku suruh smbung master
nor baishatul: tk tahan adik aku la


syaz razali: ktne?
syaz razali: us ke?
syaz razali: alaaaa..


nor baishatul: ko nk ktne


syaz razali: aku nk xtau la
syaz razali: haha
syaz razali: ikut ko la


nor baishatul: cis..cis
nor baishatul: aku pon tk tau mana
nor baishatul: tp slalu engineering mana ek
nor baishatul: jepun kot


syaz razali: uk kot


nor baishatul: ehh


syaz razali: us pn ok
syaz razali: jepun kne blaja bhs die


nor baishatul: uk la baru rock


syaz razali: uk la best kan


nor baishatul: tu ah
nor baishatul: leh g paris
nor baishatul: wahhhh


syaz razali: xpe
syaz razali: kte pusing je europe 2
syaz razali: tadehal pnye


nor baishatul: haha
nor baishatul: ni la impian budak2 yg tk dapat g oversea dulu


syaz razali: hehe
syaz razali: tgk2 overc kt penang je
syaz razali: haha


nor baishatul: haha
nor baishatul: tau tkpe
nor baishatul: usm kot




usm? =.=""




weekend ku

bosan giler ah weh.


awal2 plan nye ingat weekend aku akan terisi dengan mantap dan efisien.


tapi last2 aku end up melagha sorang2 kat umah cousin aku ni haa bertemankan laptop+kucing+tv+sofa and wtf yang lain.erk.sorry


memula plan nak jalan2 butterworth ngn si mior ari sabtu and ahad lak nak g main bowling ngan shiba


pastu sedara si mior la pulak datang menerjah umah dia dan konklusinya cancel la plan.


si shiba lak kena teman ayah die g KL.


cousin aku g kursus kt penang dua hari


aku?


24 hours la online.haih


pinggang pun dah naik lenguh sebab asyik membongkok ngadap laptop


oh,terpaksa private kan blog ni sebab tkut jatuh ke tangan mereka2 yang aku tak berapa pleasant dengan kehadiran mereka.


no offense.and i dont care if u ever got offended btw.


DAN!!


TAK SABAR NYE LA WEH AKU NAK HABIS LI NI.


IEDA,AKU TAU KO SUKE LI NI SBB TU KO TK SUKE CUTI ABIH.


TAPI AKU NI HAAA DAH MACAM ORANG PSIKO TAK CUKUP KASIH SAYANG JE NIH. T_T


BOTTOM LINE IS,I HATE TO ACCEPT THE FACT THAT MY HOLIDAY IS JUST GOING TO END LIKE THAT WITHOUT ANY aktiviti-membuang-masa-sambil-berbaringan-depan-tv.


haihhhhhhhhhhhhhhh


why do we need to be adult anyway?







pura2 kononnya tengah study utk spm.subjek sejarah itu pasti.

Monday, June 22, 2009

award skali pakej ngn tag


::Nyatakan 5 fakta menarik tentang pemberi award ini::
:: orangnya suke ketawa
:: cute mute tp tk macam mute aka kerol
:: suke makan pedas..asam pedas ruby..nyum2
:: suke benda yang berkepekatan tinggi contohnya masam yang amat,manis yang amat dan sebagainya yang amat
:: dan paling obvious takut kucing

::Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya::

:: suke memerhatikan gelagat orang sekeliling aka skodeng time!
:: suke makan asam dan jeruk
:: amat sangat sayang skuter ku..sekarang tgh carik nama baru utk die.ben boleh?
:: kalau tgh risau pasal sumtink,aku akan tingkatkan masa tido ku
:: sangat lambat mengenai perasaan.kadang2 kalau tiba waktu sepatutnya utk marah,aku tk marah.tapi dah dua tiga hari pastu baru rasa nak marah..haih
:: oh,sangat susah nak bermasyarakat ngn orang aka memulakan persahabatan baru aka tak ramah ler tu.... =.=""
:: keluarga adalah sumtink yang priority buat aku
:: pendiam bagi sesetengah orang,orang gila bagi sesetengah orang
:: selalu sangat homesick.macam dah nature flora utk aku dahhh
:: suka sam.sekian.


::Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan describe tentang mereka::

:: along
:: angah
:: achik
:: ijat
:: elly
:: mama
:: abah
:: sam
:: jared padalecki

semua aku hantam yang tkde blog.oh,kecuali ijat.haih

Saturday, June 20, 2009

20 jun 09







saje wat suspen bg gmbr belakang je dulu.haha





akhirnya ketemu setelah hampir 4 taun

alhamdulillah



tapi...tapi..tapi...





<==== nak die boleh?erks..

Saturday, June 13, 2009

panas giler ah remis

ari ni dh nak kembali ke kulim..haihhh..keluhan panjang disitu..
cepat la habis LI ni..aku rela bgun awal pagi g kelas dr chipsmore (serious aku lupe ape nama die =.="") daripada g LI ni..
bukan ape,maybe sebab tkde kawan kot..bak kate abbas,"lonely nyer ko bye"..wekk utk ko abbas.
semalam dh anta adik aku fly..abang aku cakap nampak bunkface kt airport..band BUNKFACE ok!bukan mereka2 yang bunkface g ketuk2 dinding kaca klia tu smbil2 menjerit2 nama rakan masing2 yang nak fly tuh,tp si sam and the gang (sebut sam je sbb yg lain tk tau nama.haha)
ruginye aku tk pakai spek,klau tk leh skodeng sam....uuuu~
pas adik aku berlalu,angah lak membawa diri balik shah alam...pastu anta acik balik cheras dan melepak jap kat umah die yang macam bila masuk kita akan rasa kita adalah Lan Pet Pet kat dalam jangan pandang belakang congkak yang tersepak congkak kat dalam ruang bawah rumah amat creepy itu.sampai ker penghayatan tu???
dan tiba2 perasaan menjadi seorang maid muncul lalu aku mengemas ruang depan umah dia.ruang depan je ok.lain2 aku tk mampu.syabas la buat rakan2 beliau.
dah tu balik la ke remis yang kurang sikit kepanasan berbanding dengan hari khamis ari tu...
sorry abbas,aku tk sempat nk solve problem chemistry ala2 math tu..penat wehh..(alasan je tu,sbnrnya malas nak mengrefresh otak melakukan aktiviti kalkulasi)
tu je luahan hati..tiba2 rasa sebak lak..aisehman...

oh,nak bagi pesanan2 sikit

ijat : good luck kt sana.jaga diri.jaga iman.kuruskan badan.erk.nanti free2 kita webcam..cey,cey,cey..

kerol : aku tk tergoda dgn yong tau fu ko tu.kalau kt umah aku,rm11 leh dapat sebaldi tau.

mior : dh 2 minggu kt msia,tp still tk jumpe lagi.sedihnyer..sorry i byk komitmen lain..cewah.i u laks.next week insya'Allah daku berusaha balik dan kita jumpa tau!tau!habiskan masa dgn main karom dulu.

lecturer : bila nak supervise saya ni prof?tk call2 pon...haihhhh




adios,amigos si mr os..

Thursday, June 11, 2009

mencuri2

1. Bekas kekasih saya adalah :
zati dan si mawas..eh..eh..

2. Saya sedang mendengar :
mama panggil..."nor~~"

3. Mungkin saya patut:
pergi mandi dan packing barang nk g KL


4. Saya suka :
menggila


5. Sahabat-sahabat baik saya
adalah katil dan cd charmed+laptop


6. Saya tak paham :
weh,aku lak tk paham subjek transport sampai skrg...haih


7. Saya kehilangan :
rasa seperti dulu..erk..pasal rasa lidah tk boleh bohong.


8. Ramai yang berkata :
bilalah politik perak nak aman...ke dh aman?


9. Makna nama saya :
cepat2!teka sendiri!


10. Cinta itu adalah :
cinta bukan untuk dipersendakan...cayalah heliza!


11. Di suatu tempat, seseorang sedang :
sekodeng+bergosip(pas subuh terus bergosip ngn abbas ari ni..haih)


12. Saya akan cuba :
menerima semua dengan redha dan tabah


13. Ayat SELAMANYA membawa maksud :
forever dalam bahasa omputihnyer


14. Telefon bimbit saya :
kaler ungu...jgn jeles mimi~~


15. Bila saya terjaga dari tidur :
aiseyman...kena g keje..


16. Saya paling meluat apabila :
orang pandang aku mcm aku ni tk guna.wtf


17. Pesta/Parti adalah :
tempat untuk usha insan kacak



18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
hamster yang giler hyperactive


19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
form 5 kt mrsm taiping...ahhh~


20. Hari ini :
nak g KL..KL yaw


21. Malam ini saya akan :
tido kat hotel..ops!


22. Esok pula saya akan :
g KLIA..sebuks la kau!


23. Saya betul-betul inginkan :
4flat..ya Allah..skali je pon jadi la


24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
keliwon mana ni?


25. Pusat membeli-belah atau arked permainan :
dangdut..erk


26. Makanan Barat atau Jepun :
sambal belacan..nyum2


27. Bilik yang terang atau gelap :
nak wat aper nih?


28. Makanan segera adalah :
mcd..eh..eh..ye ke?


29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang :
hai~ (kepada adik aku yg pagi2 hai kat aku)


30. Siapa yang anda nak Tag?
sesape yang penah pakai nametag pengawas time skola rendah dulu

Saturday, June 6, 2009

birthday girl adalah nenek ku

malam ni sepupu sepapat aku berserta makcik2 belah ayah aku akan menyambut birthday nenek aku..hurray!harus ke hurray?bukan birthday aku pon..
yang tk tahan,kat mcd tuhhhh..caya lah atok!
btw,betul ke LI di short kan jadi 9 weeks?what a good news!result pon dh kuar.aku tau ramai dh tau result dh kuar.aku baru je tgk tadi.mmg agak ketinggalan.ni pon curi2 guna laptop cousin aku.
oh,next week adik aku akan further study kat US.and insya'Allah next week gak aku akan berjumpa dgn insan yg baru pulang dari US tuh..yeay!
ok,nak melagha ke arah lain..adios~

Friday, May 22, 2009

practical training

finally i got this opportunity to surf the internet,to update my blog,and to release all those trapped emotions while i'm having my internship..ya Allah!amat tertekan wehhh!

2 minggu without internet (eventhough my supervisor do allow me to use his laptop while waiting for the spray dryer to complete the process,but yeah...shy2 cat itu perlu~)
2 minggu tanpa kesihatan yang sempurna...demam+batuk for first week..batuk+selsema for second week..haih..
2 minggu bercomotan dengan herba2..mmg tkde chance aku nk melawa sakan time keje =.=""
2 minggu bergandingan ngn encik suhaimi dan encik yaseer kat pilot plant..omg!aku sorang je pompuan kt pilot plant yang 2 km dari office induk berserta pak guard psycho...T_T
2 minggu tido awal...paling awal kul 9.15pm,paling lewat kul 11pm..hebat!
2 minggu terkurung kat dalam kulim hi-tech tanpa berjalan2 melihat alam yang indah dan permai..warghhh!!tensi!tensi!

and now,i'm home...yeay!yeay!harus la menggunakan masa kat umah ni sepenuhnya...plan nak habiskan tgk cite charmed tapi abang aku telah mencilok cd tu dgn happy dan bahagia ibarat sailormoon mengayuh basikal di taman bunga......................................................
oh,nk cite pasal practical la...
aku diletakkan under process and manufacturing department.kire pilot plant tu ktorang yang punya,and i'm the only internship student for that department..
aku di suruh pakai seluar sepanjang internship ni..ye ah,kt pilot plant tkkan pakai baju kurung..
tak sesuai la mak minah oi..
setakat ni dah mcm2 herba aku process,for instance mahkota dewa,roselle,pegaga,gaharu,banana peel(herba ker?) and coffee...
benda yang paling cool aku buat ialah tembak air kat dalam spray dryer yang besar gedabak sebesar alam tuh..best!!mcm ahli bomba jer aku rasa..haha..buatnye aku terjatuh dalam spray dryer tu sape nak jawab?terkapai2 di bawa arus ler nasib nye...
benda memalukan ialah bila encik suhaimi suruh aku turn off vacuum pump,tp aku pegi bg kat die vacuum cleaner..mak aih!malu giler wehh!
encik suhaimi ngn yaseer mmg sempoi...walaupun aku ni pendiam dan pemalu,diorg rajin gak melayan haku...hehe..mekasih yer encik2 sekalian..
cepat la habis practical nih..aku rindu nak ber-huha-huha ngn kengkawan aku...

rindu nak bergosip dengan syaz
rindu nak kenakan orang dgn dayana
rindu nak lawan mulut dgn abbas
rindu nak naik kete kerol
rindu nak naik tangga fkkksa
rindu nak makan makanan kat ruby cafe...sob3..sedih..sedih

kawan2 semua!tak rindu aku ker? T_T
berusaha ye kawan2...bha sha!!

Monday, May 4, 2009

ending or just the beginning?

oh,room mate ku comel


last exam today
its done already
do i need to be happy?
i dont think so
because i might end up with such despair
so
just move on with my usual harness
oh,maybe 'topup' my sleeping time
eventhough i dont think i didnt get enough sleep troughout my study week
for me, sleeping does give me such joyousness rather than starring at my laptop
or should i say 'melagha di tepian pantai bersama laptop'
some people said,
sleep after study will enhance our memory capability
dont ask me whether it is just a rumors or Thomas Alva Edison law
but somehow i do think it might be true
it does make sense isnt?
whatever it is,i love to sleep
i should just stop my non-direction-mumbling
annoying though~




oh,ini biskut comel





mahu lihat jejaka comel?
click sini




Thursday, April 30, 2009

pms

sebenarnya tkde kaitan pon benda aku nk cite dgn tajuk kat atas tu.teruja la tuh..haih~
abih je test PM tadi,aku macam bese akan melaksakan aktiviti post-exam.kalau protein expression pon ada post-translation modification,tkkan aku tkleh ada.jangan bagi aku sambung merapu pasal genetic sebab kat pale otak aku ni masih terngiang2 pasal info genetic.padahal info instrument sepatah haram tkde lagi.aku benci. (maafkan ayat keterlaluan ku).
oh,pasal aktiviti aku tuh..aku ni rajin berjalan2 menyiasat blog2 orang.agak2 yang best and boleh buat modal nak terjah bersama geng otak jahat aku, aku follow la beb.ape lagi nak buat.takat jadi silent reader tk membawa sebarang manfaat untuk negara pon.malu aku jadi cmtuh.
ni aku nak bagi blog2 yang wajar di baca tatkala kesunyian,kesengsaraan dan kesedihan menggamit jiwa..boleh la jugak nak tergelak baca.even model pon boleh buat blog sempoi.salute la wehhh!!

frust tapi malas
blog ni paling tk tahan cite pasal maxis,celcom ngn digi die..gile creative!

hanis zalikha
ni model nih..cun wehh~~rasa nak buat bini..haha

macham iz punya
mokcik ni pun sama ayat sempoi.nak gelak je aku baca.tengok2 bestfriend hanis zalikha rupanya..haih

tu ja setakat ni aku berjaya stalk.so sesapa yang dirundung kesedihan,baca la blog2 ni..tkde makna sedih kalau tak bertawakal (mmg tkde kaitan.sori)

ok,bye!

oh,polis sentri one two jaga jap.aku skrg slalu dingin ngn mereka2 yang ym aku.maaf yer.keadaan laptop yang semakin menggila menyebabkan bila org ym aku,laptop akan hang secara gediknye.jadi,ym agak tidak pleasant bg aku skrg.

Tuesday, April 28, 2009

tag yg sama oleh dua org berbeza


tag ni suruh amik gambar ke 9 dari folder yang ke 9...udah la folder2 kat laptop aku ni berkecamuk..main random je aku kire 1-9..last gmbr ni yang kena...agak cool gak.ahaks!gmbr time celebrate birthday aku ngn udeen..kabur sikit sbb abbas yang tgkp..T_T..no offense..
oh,kena tag lagi 6 orang..malas aku..aku nk jadi antara faktor yg menyebabkan tag tu terstop..haha!

Monday, April 20, 2009

aksi di psz

study week ni mmg sume pakat rajin g psz..aku nak join ler jugak.mana leh orang lain je yg berkampung kt situ..haishh....

30 minit pertama








sejam kemudian (sengih mintak izin)




sejam setengah..izinkan saya yer...




30 minit kemudian...terbangun..masih sengih..



sebab mengantuk sangat..terpaksa la carik aktiviti yang hilangkan ngntuk...ah ha!mari stalk sambil mencari gosip2 hangat..yeay!

gaya penyamaran haruslah ada...
penyamaran pertama : pura2 mencari buku




berjaya menemui suspek yang dikehendaki..mari sengih secara evilnyer!



oh,bukan ini suspeknye..harap maaf...=.=""




tapi ini...hip!hip!huray!!!segar bugar aku terus pastu...haha




sekian dari kami..stalker berjaya....bye!!

::spell to be cast out::

saya rindu semua orang.